2012

Inside out germanetes, 7 d’octubre de 2012.

El col·lectiu recreant cruïlles conjuntament amb l’Associació de veïns i veïnes de l’esquerra de l’eixample realitzà el projecte inside out germanetes. En el marc de la Festa major del barri es va fer la penjada de les fotografíes.

Va ser una activitat per donar a conèixer el projecte a un número més gran de veïns i per reivindicar l’ús del solar. L’iniciador d’aquest projecte és l’artista JR autor de projectes d’art a l’espai urbà reconegut internacionalment per institucions com el Centre Pompidou de Paris, El MOCA de Los Ángeles o el Tate Modern Museum de Londres.

Festa in out, es celebra la culminació del taller in out presentant el dispositiu que s’ha creat i altres activitats al la cruïlla de Consell de Cent amb Compte Borrell, el dia 21 de juliol de 2012.

Presentació Pla Buits, al solar de Vallcarca, 19 de juliol de 2012

Idensitat dins del projecte iD Barri BCN, en col·laboració amb el màster en Disseny, Art i Espai Públic d’ELISAVA i el marc que planteja el col·lectiu Recreant Cruïlles organitzen el taller Dispositius In / Out impartit pel col·lectiu Makea i la participació de membres de Recreant Cruïlles. El taller versarà sobre l’espai del solar de Germanetes, ubicat al barri Esquerra de l’Eixample de Barcelona, taller dut a terme del 16 al 21 de juliol de 2012.

Taller participatiu casa Golferichs, 5 de juliol de 2012

Reunió amb el regidor de districte 28 de juny de 2012

Festa de Sant Joan, 23 de juny de 2012.

Festa al carrer, fem nostre l’espai públic, organitzada per l’associació de veïns de l’esquerra de l’eixample, Assembela 15M de l’Eixample i Recrant cruïlles per reivindicar l’obertura del solar i al pacificació del trànsit al voltant del solar, 11 i 12 de maig de 2012.

Presentació del projecte de Recreant Cruïlles al Solar de germanetes a la Nau Ivanov, 28 d’abril de 2012.

Consell de barri, 26 d’abril de 2012.

Un dels punts de sortida de la Manifestació en rebuig al projecte d’eurovegas va ser al costat del solar de germanetes, 21 d’abril de 2012.

Cercavila Reivindicatiu, organitzat per escoles i AMPA del barri per reivindicar l’escola pública, al final de la cercavila es va llegir el manifest a la cruïlla de Consell de Cent amb Borrell, al costat del solar de germanetes, 20 d’abril de 2012.

Activitat organitzada per l’assemblea 15M de Gràcia, pares i mares d’escoles i plataforma d’entitats juvenils  de Gràcia per reclamar la construcció d’escoles públiques al barri, l’activitat es va dur a term en un solar del barri de Gràcia similar al solar Germanetes, 14 d’abril de 2012

Assemblea 15M Esquerra de l’Eixample, on es parla per primer cop del Pla Buits, 29 d’abril de 2012

Segon taller Illa Germantes per a treballar alternatives d’usos socials i culturals per l’espai i seguir reivindicant els equipaments. Casa Golferichs, 22 de març de 2012.

En aquesta taller es volia continar aprofundint en els debats que van sorgir en la primera trobada sobre les possibilitats que l’espai ens ofereix al barri, començant a desenvolupar petits projectes, tals com un hort urbà, un teatre a l’aire lliure, un skate park, alhora reflexionar sobre les estratègies de comunicació per a fer visible l’espai i les reivindicacions que hi van lligades.

Assemblea de Recrant Cruïlles per preparar el taller del dia 22 de març a casa Golferichs. Bar Lemmy, 15 de març de 2012.