2013

Arriba el Nadal i volem gaudir de les Festes sense la necessitat d’educar als infants en els patrons del consumisme compulsiu i el materialisme. La paraula clau no hauria de ser comprar, sinó el nostre desig de fer un regal. És per això que des de l’Esquerra de l’Eixample hem organitzat ‘El Nadal, a les teves mans. Jornada de Reflexió sobre Infància i Joguines’.

 El dissabte 21 de 10 a 14 hores us convidem a grans i petits a conèixer l’Espai Germanetes i a participar en un Mercat d’Intercanvi de joguines per enfortir els vincles solidaris i de cooperació del nostre barri.

Com potser molts ja sabreu, per fi tenim les claus del solar i ja hi hem començat a treballar!

De moment tenim una cúpula i un contenidor que s’ha d’acabar de deixar bonic i un mural a la porta que comença a donar una mica de color al barri!

Per aquest proper diumenge dia 1 a partir de les 10h del matí estem preparant unes jornades de treball en les que bàsicament ens posarem a arreglar l’hort i plantar les primeres plantetes perquè creixin ben fortes i frondoses, i ens agradaria molt que vinguéssiu a donar-nos un cop de mà!

Novembre

Després de dos anys treballant per aconseguir la cessió a Solar de les Germanetes, finalment la setmana passada es va formalitzar la cessió temporal de 580 m2 d’un solar que compta amb més de 5000 m2 en desús. Ara cal començar a condicionar l’espai, preparar les infraestructures, omplir-lo de continguts i sobretot de veïns, veïnes i curiosos d’allà on vinguin.

Amb aquest motiu, Recreant Cruïlles, aprofita per convocar unes jornades de treball per els dies 16 i 17 de novembre.

 

En motiu dels actes de la festa major, les veïnes de l’Esquerra de l’Eixample ens hem tornat a mobilitzar per preparar tot d’activitats reivindicatives perquè pugueu participar-hi i continuar fent, entre totes, aquesta xarxa de barri tant necessària abans i cada cop més necessària ara. Ho celebrem el dia 6 d’octubre

 

juny

maig

març

El dissabte dia 16 de Març l’assemblea de de treball de Germanetes hem estat organitzant una festa per celebrar que arriba la primavera i que al solar de Germanetes ja li queda menys per veure com la iniciativa veïnal l’omple de vida, activitats i color.

Cal que siguem moltes les persones que no volem que l’espai estigui abandonat i per aconseguir, amb el temps, que tot el barri pugui gaudir dels més de 5000 m2 amb els que compta el solar. El pla Buits ens ha obert una porta, però no ens conformarem amb només una desena part dels nostres somnis.

 

Febrer

 

 

gener